09.03.2017 09:58

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Temsilciliği ve Kadın Kolları tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlama gecesine katıldı. Genç, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği ve Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Manisa Öğretmenevi’nde kutlama gecesi düzenledi. Geceye Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Temsilcisi Bekir Dağıstan, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların başkanları ile sendikanın kadın üyeleri katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Temsilcisi Bekir Dağıstan, emekçi kadınları sendikalarının çatısı altında birleşmeye çağırarak, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.
Büyükşehirden Kadınlara Lale ve Fular
Dağıstan’ın ardından kürsüye davet edilen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de, sendika üyelerine Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek, tüm kadınların gününü kutladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlara hitap eden bir dizi eğitim, kültür ve sosyal projelerin devam ettiğini anlatan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, kadınların bu programlara katılması çağrısında bulundu. Konuşmaların ardından Genç, geceye katılan kadınlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün armağanı olan lale soğanı ve fularlardan takdim etti.