Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.03.2017 14:08

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Gökçeköy Mahallesi’nde kangren olmuş kanalizasyon çıkış hattını yenileyerek büyük bir sıkıntıyı daha çözüme kavuşturdu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sağlıksız altyapı sistemlerini kullanışlı hale getiriyor. MASKİ ekipleri, Saruhanlı ilçesi Gökçeköy Mahallesi’nde bulunan kanalizasyon çıkış hattını tamamıyla yeniledi. Yıllar önce döşenmiş ve artık ömrünü doldurmuş beton büzlerin değişmesiyle Gökçeköy Mahallesi’nin kanalizasyon çıkış hattı daha sağlıklı olarak vatandaşın hizmetine sunuldu.
MASKİ’nin altyapı dönüşüm hamlesi tam gaz
MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, mahallelere götürdükleri hizmetlerle yıllar önce yapılmış sistemleri günümüz teknolojisiyle yenilediklerini ifade etti. Daire Başkanı Patel, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getiriyoruz. Vatandaşlarımızın uzun yıllar sağlıklı altyapı sistemleri kullanmasını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, yıllar önce döşenmiş ve artık ekonomik ömrünü doldurmuş eski altyapılara pansuman yapıyor. Çalışmalarımızla Saruhanlı Gökçeköy Mahallesi’nde erimiş beton büzleri sağlıklı bir hale getirdik. Manisa’nın altyapı dönüşüm hamlesi kapsamında attığımız adımlar sayesinde vatandaşlarımız uzun yıllar rahat edecek” açıklamasını yaptı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu