Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.03.2017 16:18

MANİSA Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ekonomi Zirvesi düzenlendi. Ekonomi Zirvesi’ne, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya da katıldı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ekonomi Zirvesi düzenlendi. Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen zirveye, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, oda ve derneklerin başkanları, yetkililer ve davetliler katıldı. Zirvenin açılış konuşmalarını Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil gerçekleştirdi. Açılış konuşmalarının ardından Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer söz aldı. Güvençer, Manisa ekonomisinin canlandırılması için daha çok yatırım ve istihdam yapılması gerektiğini belirterek, “Manisa’yı her alanda Ege’nin merkezi durumuna getirmeliyiz. Manisa’da bu güç var. Öncelikli olarak istihdam konusuna büyük önem vermeliyiz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu