Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.03.2017 16:34

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da devam eden Atatürk Caddesi, İstasyon Meydanı ve Parkı çalışmalarını yerinde inceledi.                      

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’ya değer katacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Soma’ya prestij katacak olan Atatürk Caddesi ve İstasyon Meydanı ve Parkı projesinde çalışmalara başladı. Devam eden çalışmayı Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış ve Soma Koordinasyon İşleri Şube Müdürü İbrahim Yıldırım yerinde inceledi. Ayrıca Gençoğlu ve beraberindekiler Bölgesel Isıtma Sistemi'nde devam eden çalışmaları da incelediler.

Modern Görünüm

Devam eden çalışmayla ilgili bilgiler aktaran Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde Soma gelişmeye ve değişmeye devam ediyor. Bugün Soma’ya değer ve prestij katacak olan Atatürk Caddesi ve İstasyon Meydanı ve Parkı’nda devam eden çalışmaları inceledik. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Soma, modern bir görünüme kavuşmuş olacak. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu