10.03.2017 18:54

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Türk Sağlık-Sen Akhisar Temsilcilerini ağırladı. Ziyaretleri nedeniyle sendika yöneticilerine teşekkür eden Genel Sekreter Yardımcısı Genç, Büyükşehir Belediyesinin Akhisar projeleri ile ilgili bilgiler de verdi.

Türk Sağlık-Sen Akhisar Şube temsilcileri, Türk Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Rıdvan Mutlu ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’e nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’e başarı dileklerini ileten sendika temsilcileri, Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını da yakından takip ettiklerini belirttiler. Ziyaretleri nedeniyle Türk Sağlık-Sen yöneticilerine teşekkür eden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de, sendika temsilcilerine Manisa Büyükşehir Belediyesinin Akhisar’daki projeleri ile 17 ilçede yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi.