13.03.2017 14:25

Ünlü tiyatrocu Yalçın Özden’in yazdığı ve sevilen oyuncuların yer aldığı “Dün Bugün ve Yarın” adlı tiyatro oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Selendi’de sahne aldı. Oyun, sanatseverleri kahkahaya boğdu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında “Dün Bugün ve Yarın” adlı tiyatro oyunu Selendi’de sahne aldı. Selendili sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyun Selendi Nazmi Gürcan Düğün Salonu’nda sahnelendi. Dün neydik şimdi ne olduk yarın ne olacağız diye yola çıkan oyunda ortaya çıkan komik ve ilginç skeçler izleyicileri kahkahaya boğdu. Selendili tiyatro severler ilçelerinde sahne alan oyun için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.