Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.03.2017 17:08

Manisa Celal Bayar Üniversitesi tarafından 25.yıl etkinlikleri kapsamında ‘Gelenekten Geleceğe Türkiye ve Dünya’ adlı konferans gerçekleştirildi. Konferansa, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan da katıldı.

Celal Bayar Üniversitesi tarafından 25 kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında ‘Gelenekten Geleceğe Türkiye ve Dünya’ adlı konferans gerçekleştirildi. Konferansı, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, rektör yardımcıları, davetliler ve çok sayıda öğrenci izledi. Konferansın konuşmacılığını Başbakan Başdanışmanı Savaş Ş. Barkçin yaptı. Konuşmasında, hayatımızın merkezinin Türkiye olması gerektiğini belirten Barkçin, “Kendimizi nasıl algılamalıyız, dünyayı nerde görmeliyiz ve bu dünyanın içinde biz nerde olmalıyız? Dünya nereye gidiyor, biz nereye gitmeliyiz? Kendimize gelmeli, kendimiz oldukça dünyadaki gücümüzün artacağına inanmalıyız” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu