03.04.2017 15:31

Manisa Büyükşehir Belediyesi Laleli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrenciler Kütüphane Haftası dolayısıyla Manisa İl Halk Kütüphanesine ziyarette bulundu.

Kütüphane Haftası dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Laleli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler Manisa İl Halk Kütüphanesine ziyarette bulundu. Sorumlu Serap Gücüyen ve öğretmenleri eşliğinde İl Halk Kütüphanesi yetkilileri ile bir araya gelen minik öğrencilere, Kütüphanenin çalışma şekli ve burada bulunan kitaplar hakkında bilgiler verildi. Kitapların gelecek nesillere aktarılacak bilgilerin en önemli kaynağı olduğunu belirten Merkez Sorumlusu Serap Gücüyen, “Öğrencilerimiz ile birlikte İl Halk Kütüphanesine ziyaret gerçekleştirdik. Amacımız onlara küçük yaştan itibaren kitap sevgisini aşılamak. Öğrencilerimiz güzel bir gün geçirmenin yanı sıra kitaplara olan ilgilerini kendileri de görmüş oldu. Bizlere desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.