Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.04.2017 16:21

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve Yunusemreli muhtarları ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisalılara sunduğu kaliteli altyapı hizmetiyle vatandaşların takdirini kazanıyor. Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı ve Laleli Mahalle Muhtarı Bedriye Pehlivan, MASKİ’nin içme suyu ile ilgili faaliyetlerini görüşmek amacıyla İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Pehlivan’a, Örselli Mahalle Muhtarı Halil Mezik, Karahüseyinli Mahalle Muhtarı Bayram İşlek ve Sakallı Mahalle Muhtarı Adil Keskin eşlik etti. MASKİ’nin ilçede yürüttüğü çalışmalarından dolayı mahalle sakinlerinin teşekkürlerini ileten Yunusemreli muhtarlar, içme suyuna ilişkin sıkıntıların MASKİ tarafından bir bir ortadan kaldırıldığını ifade ettiler.  Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, yaptıkları tüm çalışmalarda vatandaş memnuniyetini gözettiklerinin altını çizdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu