Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.04.2017 12:47

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay, Soma’da Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği yol ve meydan çalışmalarını yerinde inceledi.

İl genelinde hummalı bir çalışma yürüterek yollar ve sokakları modern bir hale getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma ilçesinde de çalışmalarını hızlı bir şekilde yürütüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay, Soma’da yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Yıldırım, Akhisar Şantiye Sorumlusu Murat İpek ile birlikte yapımı devam eden Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi’ni inceleyen Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay, vatandaşlara da yapım hakkında bilgiler verdi. Ardından, Yayladalı, Kiraz, Kaplan mahalleleri ve Menteşe Kaplıcalarının ulaşımını sağlayan 13 kilometrelik yol üzerinde genişletme ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyen Yol şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay, çalışmaların tamamlanması ile birlikte asfalt öncesi temel çalışmasının yapılacağını belirtti. Kuruçay, “13 kilometrelik yolda ulaşım adeta yapılamıyordu. Çok kötü durumda olan bu yolda genişletme ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Ardından asfalt öncesi temel çalışması yapılacak. Ulaşım açısından buradaki çalışmalar ile birlikte sorun kalmayacak” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu