Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.05.2017 11:33

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara’nın İsmet Paşa Mahallesi’nde başlattığı çalışmayla yağışlı havaları vatandaşlar için işkence olmaktan çıkarıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçedeki vatandaşların yağmur suları nedeniyle yaşadıkları mağduriyeti ortadan kaldırıyor. Bu kapsamda MASKİ, Gölmarmara merkez mahallelerinden olan İsmet Paşa Mahallesi’nde çalışma başlattı. Başöğretmen Sabri Bulut Caddesi’ndeki hat yenilemelerini sürdüren Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, inşa ettikleri yeni ve sağlıklı yağmursuyu hattıyla yağışlı havalarda yaşanan sıkıntıya son veriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen ve MASKİ İlçe Şefi Mücahit Tunay, bölgeye giderek mahallede devam eden çalışmaları yakından takip ettiler. Altyapı ihtiyacı giderildiğinde yağışlı havalarda çile çekmekten kurtulacaklarını ifade eden Başöğretmen Sabri Bulut Caddesi esnafları ve vatandaşlar, artık su birikintileri nedeniyle sıkıntı çekmeyecekleri için Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ettiler.
5 kilometrelik yeni hat projesi de yolda
MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara merkezin yağmursuyu sorununu tamamen ortadan kaldırmak amacıyla da proje çalışmalarına başladı. İlçenin  Atatürk, Yeni Camii, İsmet Paşa ve İhsaniye mahallelerini kapsayan projeyle yaklaşık 5 kilometre uzunluğunda yağmursuyu şebekesi kurulacak. Proje çalışmalarının sonlanarak uygulamaya geçilmesiyle birlikte, yağışlı havalarda ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda biriken yağmursuları Gölmarmaralı vatandaşlar için sorun olmaktan çıkacak.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu