Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.05.2017 11:58

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Halılar Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalışmalarını tamamlamasının ardından 3 adet fosseptik inşaatının da çalışmalarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisalı vatandaşların yaşadıkları altyapı sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Halılar Mahallesi’nde inşaat çalışmalarının devam ettiği 100 tonluk içme suyu deposunun ardından mahalleye 3 adet fosseptik imalatına başladı. MASKİ Genel Müdürlüğü, Halılar mahallesinin kanalizasyon hatlarını yenilemesinin ardından fosseptik çalışmalarını da tamamlayarak vatandaş ve çevre sağlığını etkileyen atık suları mahalleden uzaklaştıracak.
“Çalışmalardan çok memnunuz”
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün, Selendi’nin Halılar Mahallesi’ndeki fosseptik çalışmalarından dolayı mahalle sakinlerinin çok memnun olduklarını belirten Mahalle Muhtarı Nurullah Utangan, “Mahallemize Büyükşehir Belediyesi tarafından kanalizasyon altyapımız tamamlandı. İçme suyu şebeke ve içme suyu depo çalışmalarımız da devam ediyor. Şimdide fosseptik için çalışmalar başladı. Bu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve Selendi Belediye Başkanımız Nurullah Savaş’a çok teşekkür ederim. Mahalle sakinleri yapılan bu hizmetlerden dolayı çok gururlu, çok sevinçli ve çok memnun. Mahallemizin altyapı sorunları tek tek çözüme kavuşuyor. Allah bin kere razı olsun” dedi.

                                                                                  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu