Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.05.2017 14:35

Engelliler Haftası açılışı, engel tanımayan öğrencilerin gösterileriyle renklendi.

Her yıl 10-16 Mayıs tarihlerini kapsayan Engelliler Haftası, Manisa’da törenle açıldı. Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ndeki törene Manisa Valisi Hakan Güvençer, Manisa İl Milli eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, okul yönetimi, özel öğrencilerin öğretmenleri ve veliler katıldı.
Lütuf Değil, İnsanlık Görevi
Törenin açılışında konuşan Okul Müdürü Murat Ceylan, engelleri kaldırmaya çalışmanın bir lütuf değil, bir insanlık görevi olması gerektiğini vurguladı. Ardından özel öğrencilerin hazırladığı gösteriler izleyicilerle buluştu. Öğrencilerin hazırladığı müzikli ve danslı gösteriler protokül ve izleyenlerin beğenisini kazandı. Gösterilerin ardından okuldaki özel öğrencilerin yaptığı resimler ve sosyal faaliyetlerini gösteren fotoğraflardan oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi. Protokol üyeleri fotoğraf ve resim sergisini öğrencilerle birlikte gezdi.
Hafta boyunca, farkındalığı artırmak amacıyla çeşitli etkinlikler Manisalılarla buluşacak.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu