Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.05.2017 14:50

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara’nın Değnekler Mahallesi’nde altyapı bulunmayan yerleşim bölgesine kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını tamamladı. MASKİ, mahalleye 830 metrenin ardından 120 metrelik ek kanalizasyon hattı döşedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde altyapı çalışmalarına devam ederek vatandaşları sağlıklı ve uzun yıllar kullanılabilecek altyapıya kavuşturuyor. MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara’nın Değnekler Mahallesi’nde 830 metrelik kanalizasyon hattı döşemesinin ardından mahallenin bağlısı olan bölgede de ek kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını tamamladı. Kanalizasyon hattı bulunmayan bölgede vatandaşların altyapı ihtiyacı vidanjörlerle karşılanıyordu. Döşenen hatlar sayesinde vatandaşlar sağlıklı altyapıya kavuşmuş oldular.
“Kanalizasyon çalışmalarımız tamamlandı”
Gölmarmara’nın Değnekler Mahalle Muhtarı Rauf Akdan, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdi. Muhtar Akdan, “Büyükşehir Belediyesi’nden çok memnunuz. Daha önce mahallemizde 830 metrelik kanal hattı döşeme çalışması tamamlanmıştı. Şimdide ilave olarak kanalizasyon hattı olmayan 4-5 hanemizin bulunduğu bölgeye de hattımız döşendi. Çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu