15.05.2017 17:07

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü’nde 17 ilçedeki kadınları unutmadı. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinasyon İşleri Müdürlüğü, ilçeyi karış karış gezerek kadınlara çiçek takdim etti, Başkan Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, Koordinasyon İşleri Müdürlüğü önünde kurulan stantta Gölmarmaralı kadınlara, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün armağanı olan fesleğenleri dağıttı. Kadınlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Cülen, tüm Gölmarmaralı kadınların Anneler Günü’nü kutladı. Hizmet binası önündeki çiçek dağıtımının yanı sıra Gölmarmara Koordinasyon İşleri Müdürlüğü çalışanları, ilçeyi karış karış gezerek, kadınlara Başkan Ergün’ün selamlarını iletti, kendilerine hediye edilen fesleğenleri takdim etti. Gölmarmaralı kadınlar, Başkan Ergün’e ve Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.