Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.05.2017 13:21

Manisa Büyükşehir Belediyespor U10 VE U11 takımları Türkiye Futbol Federasyonu, Kuşadası Belediyesi ve Küçükada Spor Kulübü tarafından aynı yaş grubunda düzenlenecek turnuvaya davet edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Kuşadası Belediyesi ve Küçükada Spor Kulübü tarafından düzenlenen U10 ve U11 futbol turnuvasına Manisa Büyükşehir Belediyespor’un genç sporcuları da davet edildi. Turnuvaya, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Göztepe, Karşıyaka, Eskişehirspor Gençlerbirliği gibi takımlar da davet edildi. Düzenlenen turnuvalara katılarak sporcuların deneyim sahibi olmalarını sağladıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, “Bu tür turnuvalara katılım sağlayarak, altyapımızı güçlendiriyoruz. Sporcularımız deneyim sahibi oluyor ve kendilerine olan güvenleri artıyor. Bu turnuvada da sporcularımız en iyi şekilde mücadele ederek, gelişimlerine katkı sağlayacaklar” diye konuştu.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu