Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.05.2017 12:28

Bireysel ve takım sporlarında elde ettiği başarılarla göz dolduran Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, basketbol branşında yeni yıldız adaylarını arıyor. 2003-2009 doğumlu erkek oyuncular 27-28 Mayıs tarihleri arasında Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan seçmelerde yeşil-beyazlı kulübün alt yapısında yer alabilmek için mücadele edecek.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübünde, basketbol branşında alt yapı seçmeleri başlıyor. 27-28 Mayıs tarihlerinde Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan seçmelerde oyuncular Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün alt yapısında yer alabilmek için yarışacak. Ülke ve dünya sporlarına adını yazdıracak başarılı sporcular yetiştirmek istediklerini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Tunç Çalışkan, “ 2003-2009 doğumlu erkek oyuncular arasında Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda saat 17:00 ve 19:00 arasında yapılacak olan seçmelere basketbol sevdalısı tüm çocuklarımızı davet ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu