18.05.2017 17:12

Turgutlu’da 46 milyon lira maliyetiyle ilçenin en büyük yatırımları arasında yer alan Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi düzenlenen törenle açıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, açılış töreninin ardından Turgutlu Muhtarlar Derneği Başkanı Avni Gürel’in erik bahçesine misafir oldu.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi’nin açılışını gerçekleştirmek üzere Turgutlu’ya giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, dev tesisin açılışının ardından Turgutlu Muhtarlar Derneği Başkanı Avni Gürel’in misafiri oldu. Gürel’in sahibi olduğu erik bahçesine giden Başkan Ergün’e, İller Bankası Bölge Müdürü Enver Çelebi, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve meclis üyeleri eşlik etti. Turgutlulu mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Muhtarlarla sohbet etme fırsatı buldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirdiği diğer projeler hakkında bilgiler aktaran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, muhtarların sorunlarını da tek tek dinledi. Üreticilere de bol kazançlar dileyen Başkan Ergün, kendilerini ağırlayan Muhtarlar Derneği Başkanı Avni Gürel ve ailesine de teşekkür etti.