Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.05.2017 12:49

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Manisa’da gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan kutlama programında daha sonra şiirler okundu, halk oyunları sahnelendi, taekwondo gösterileri yapıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çelenginin sunulması ile başlayan kutlama programında, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Program, daha sonra Cumhuriyet Meydanı’nda hazırlanan alanda yapılan gösterilerle devam etti. Kutlama programına Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Daire Başkanları, Manisa Milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Gösteriler büyük beğeni topladı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlama programında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya Yipek, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Daha sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu, konuşmalar yapıldı. Manisa Lisesi öğrencileri tarafından Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Atatürk’e cevabı okunurken, töreni izleyen vatandaşlar öğrencilere alkışlarıyla destek verdi. Kutlama programı halk oyunları gösterileri, Muaythai ve taekwondo gösterileri ile devam etti.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu