Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.05.2017 14:07

İl genelinde kırsal kalkınmaya desteklerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci’de 25 üreticiye 10’ar adet olmak üzere toplam 250 adet ana arı dağıttı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, 17 ilçede yaşayan arı üreticilerine Batı Ege ırkı ana arı desteğinde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda 2016 yılında 300 kişiye bin 500 adet ana arı dağıtımı gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında da 17 ilçeye genişlettiği projeyle 550 üreticiye 4 bin adet ana arı ile destekte bulunacak. Bu kapsamda Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından temin edilen Batı Ege ırkı ana arılar dağıtılmaya devam ediliyor. Demirci ilçesinde de 25 üreticiye 10’ar adet olmak üzere toplamda 250 adet ana arı daha düzenlenen törenle üreticilere teslim edildi.  Demirci Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleşen törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’ndan Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Şadan Aslay, Veteriner Hekim Halil Erşahin ve üreticiler katıldı. Aysan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde Demirci ilçesinde tarım ve hayvancılıktan elde edilen gelirin artması için çalışmalar yapıldığını belirterek, “Üreticilerimize desteğimiz devam edecek” dedi. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu