18.06.2017 13:30

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesi Marmaracık Mahallesi’nin bağlısı olan on haneli Bozyer mevkiine içme suyu hattı döşeyerek, yıllardır tankerle su ihtiyacını karşılayan vatandaşın derdine derman oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 1088 mahallesine bağlı küçük yerleşim merkezlerine de hizmet götürmek için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Demirci’nin Marmaracık Mahallesi’nde bulunan Bozyer mevkiine 3 kilometre içme suyu hattı döşedi. Bugüne kadar tankerlerle içme suyu tüketen mahalle sakinleri, musluklarından su akmaya başladığı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler. Mahalle sakinlerinden Mustafa Kahraman, çalışma nedeniyle MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ederek, susuzluk yüzünden mahalleden ayrılmak zorunda kalanların geri döneceğini söyledi.

“MASKİ’den Allah razı olsun”

Alaağaç Mahalle Muhtarı Hamza Akarsu, mahallelerinde bulunan içme suyu sondajının kendi ihtiyaçları için yeterli geldiğine değinerek, “Marmaracık Mahallesi’nde bulunan Bozyer mevkii bizim mahallemize de oldukça yakın. Orada ikamet eden vatandaşların su sıkıntısına son verilmesi için MASKİ’ye başvuruda bulunduk. Allah razı olsun. MASKİ’den çok memnunuz. 95 mahalle projesi kapsamında da mahallemizin altyapısı yepyeni bir hale getirilmişti. Bayramdan sonra da kilit parke döşeme işi başlayacak” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’ne ve MASKİ’ye teşekkür

Marmaracık Mahalle Muhtarı Hayati Dönmez ise mahallelerinin kurulduğu günden bu yana Bozyer mevkiinde içme suyu bağlantısı olmadığını söyleyerek, MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Muhtar Dönmez, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz. Bozyer’de ikamet eden vatandaşımız içme suyunu tankerle karşılıyordu. Şimdi bu sıkıntıya son verildi” diye konuştu.