Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.06.2017 13:30

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Bedeller ve Halitpaşa mahallelerinde bulunan derelerdeki temizlik çalışmalarını bir günde tamamladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmalarıyla dere ve su kanallarını güvenli hale getirmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Saruhanlı’nınHalitpaşa ve Bedeller mahallelerindeki dere temizlik çalışmasını bir gün içerisinde tamamladı. Dere içerisindekirüsubatı temizleyen ekipler, aşırı yağışlarda tarım arazilerinin zarar görmesini engelledi.

“Su taşkınları tekrar yaşanmayacak”

Bedeller Mahalle Muhtarı İbrahim Uslu, geçtiğimiz günlerde yağan şiddetli yağmurun mahalleye afet yaşattığını belirtti. Uslu, “Yoğun yağışlar, mahallemizde afete neden oldu. Deremizdeki su taşkınları, birçok noktada duvarların yıkılmasına neden oldu. Bu durumu MASKİ Genel Müdürlüğü’ne bildirdik. Sağ olsunlar, gelip hızlı bir şekilde temizlik çalışmasını tamamladılar. Yapılan çalışma ile bu tür sorunların tekrar yaşanmasının önüne geçildi. Yapılan çalışmadan dolayı çok memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ederim “dedi.

“Hizmetlerin fazlası var eksiği yok”

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Halitpaşa Mahallesi’ndeki dere temizlik çalışmasından dolayı çok memnun olduklarını belirten Mahalle Muhtarı Harun Karakış, “Yapılan çalışma on numara oldu. Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüz on numara çalışıyor. Herhangi bir konuda isteğimiz olduğunda, anında hayata geçiriliyor. Mahallemizde bulunan derenin yağışlı havalarda taşkınlara neden olduğunu bildirdik ve kısa süre içerisinde gelip temizlik çalışmasını tamamladılar. Hizmetlerin fazlası var eksiği yok. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu