Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.06.2017 12:59

Motor sporlarında adeta fırtına gibi esen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı motorcusu Kamil Kırbaş, Yunanistan’ın Serez kentinde yapılan Avrupa Drag Şampiyonası’nda yine zirvede aldı. Yeşil beyazlı sporcu Street2 sınıfında 8.628’lik derecesiyle tüm rakiplerini geride bırakarak Manisa’ya 1.‘lik kupasıyla döndü.

Avrupa Drag Şampiyonası’nın 2. ayağı 17-18 Haziran tarihlerinde Yunanistan’ın Serez kentinde yapıldı. Şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden Kamil Kırbaş adeta fırtına gibi esti. Kırbaş tüm rakiplerini geride bırakarak Street2 sınıfında 8.628 derecesiyle 1. oldu. Başarılı motorcuyu tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç,” Geçtiğimiz aylarda yapılan şampiyonanın 1. ayağında sporcumuz Kamil Kırbaş Street2 sınıfında birincilik elde etmişti. Aynı şampiyonanın 2. ayağında da Kırbaş başarını tekrarlayarak bizleri mutlu etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulumuz adına sporcumuzu tebrik ediyorum” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu