Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.06.2017 13:01

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Çanakkale gezisine götürülen Demirci Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören engelli öğrenciler, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e elleriyle yaptıkları hediyeleri göndererek teşekkürlerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, belediye hizmetlerinin yanında sosyal belediyecilik faaliyetlerini de yerine getirmeye devam ediyor. Demirci Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören engelli öğrenciler, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Çanakkale Gezisi etkinliği kapsamında ata topraklarına giderek hem ilk defa Çanakkale’yi görmüş oldu hem de ilk kez denizi görme sevincine ulaştı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin etkinliği kapsamında Çanakkale gezisi dönüşünde, öğrenciler teşekkürlerini el emekleriyle ifade etti. Rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrenciler, öğretmenlerinin yardımı olmadan kağıt katlama sanatı (origami) ile yaptıkları figür ve el emekleriyle yaptıkları yastığı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e göndererek teşekkürlerini iletti. Öğrencilerin sevinçlerini gönderdikleri hediyeler ile paylaştığını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sosyal belediyecilik anlamında çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, engellilere yönelik sosyal aktivitelerin artarak devam edeceğini kaydetti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu