Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.06.2017 09:35

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, mezarlıklarda gerçekleştirdiği periyodik bakım çalışmalarına Turgutlu ilçesindeki mezarlıklar ile devam etti. Çalışma kapsamında 40 mahalle mezarlığı bayrama hazır hale getirilirken, şehit mezarlıklarına da mevsimlik çiçek dikimi yapıldı.

İl genelinde mezarlıklarda çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde de bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını sürdürdü. Bu kapsamda; Turgutlu Merkez Mezarlığı, Akçapınar, Akköy, Aşağıbozkır, Avşar, Ayvacık, Baktırlı, Bozkır, Çampınar, Çatalköprü, Çepnibektaş,  Çepnidere,  Çıkrıkçı, Dağyeniköy, Dalbahçe, Derbent, Gökgedik,  Güney, Hacıisalar, Irlamaz, İzzettin, Kabaçınar, Karaköy, Karaoluk, Kayrak, Kurudere, Kuşlar, Musacalı, Musalaryeniköy, Osmancık, Ören, Sarıbey, Sinirli, Sivrice, Temrek, Yakuplar, Yayla, Yeniköy, Yunusdere ve Urganlı mezarlıkları temizleme çalışmaları tamamlandı. Ayrıca şehit mezarlıklarına da mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirildi. Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Ramazan Bayramı öncesinde gerçekleştirdikleri çalışma ile vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını daha huzurlu bir şekilde ziyaret edebilmeleri için önemli olduğunu söyledi. Çakır, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda mezarlıkların şartlarını iyileştirmeye devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu