22.06.2017 12:30

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde yol yama, bakım ve onarım çalışmalarına hız kazandırdı. İlçe halkının daha güvenilir şekilde seyahat etmeleri ve yol güvenliğinin sağlanması amacıyla yapılan çalışmalar, vatandaşların da takdirini topladı.

Manisalıların il genelinde güvenli yollarda ulaşım sağlayabilmesi için sıcak asfalt, satıh kaplama işlerini yapan Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürlüğü, program dâhilinde asfalt yama, bakım ve onarımlarını da gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi merkez ve kırsal mahallelerde, ekipler hummalı çalışmalar yürütüyor. Yol Şube Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmede, Turgutlu merkezindeki Selvilitepe ve Ergenekon Mahallerinde asfalt olan yollardaki yama çalışmalarının tamamlanmasının ardından Atatürk Mahallesinde bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı belirtildi.
20 Kilometrelik Grup Yolları da Elden Geçiyor
Yol Şube Müdürlüğü ekiplerince Turgutlu’nun kırsal mahallelerinin yolları kontrol ediliyor ve ihtiyaç duyulan çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu doğrultuda 20 kilometrelik Karaköy grup yolu da bakıma alındı. Ekipler, Karaköy Mahallesinden başlayıp Kuşlar, Kabaçınar, Örnekköy, Yunusdere, Hacıisalar, Aşağıbel, Güney mahalle yolları güzergahında yama çalışmaları gerçekleştirecek.