Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.06.2017 15:33

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçe merkezini besleyecek yeni bir sondaj daha açarak Sarıgöllü vatandaşların olası su sıkıntısı yaşamaması için önlem alıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının artış göstermesiyle birlikte sondaj çalışmalarına hız kazandırdı. MASKİ, Sarıgöl’deki vatandaşların su sıkıntısı çekmemesi adına Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni bir sondaj kuyusu açıyor. İlçe merkezini besleyecek olan sondaj çalışmasında 200 metrelik kuyu delgisi tamamlandı. Borulama ve çakıllama işlemi yapılan kuyuda, kompresörle temizlik gerçekleştiriliyor. Motopomp montajının ardından sondajdan elde edilen sudan numune alınarak laboratuvar ortamında suyun içilebilirliği test edilecek. Analiz sonuçları neticesinde suyun doğrudan şebekeye bağlantısı yapılarak yaz aylarında yetersiz su sorunu yaşanmasının önüne geçilecek.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu