Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.06.2017 12:07

Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği’nin ‘Gönül Bağı’ projesi kapsamında Manisa’da faaliyet gösteren 4 dernek iftar yemeğinde buluştu. İftara Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da katıldı.

Altı Nokta Körler Derneği, Manisa Bedensel Engelliler Derneği ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Manisa Şubesi, Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği’nin ‘Gönül Bağı’ projesi kapsamında iftar yemeğinde bir araya geldi. Hanımın Çi’tliği'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, ilçe belediye başkan yardımcıları, dernek başkanları ve dernek üyeleri katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail Muammer Cider Huzurevi sakinleri de iftar yemeğinde yer aldı. İftar yemeği öncesi Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Başkanı İbrahim Sagun, konukları kapıda karşıladı. Okunan duaların ardından oruçların açıldığı iftar yemeğinde Derneği Kadın Kolları Başkanı Handan Gemli konuşma yaparak, iftar yemeğine katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu