Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.07.2017 13:55

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Amatör Telsizcilerin en uzun mesafe ile en çok sayıda telsiz haberleşmesi yarışmasına kumanya desteğinde bulundu. Yarışmaya katılan Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Manisa şube Başkanı Serkan Eren “Kamp boyunca sıcak yemek ve içme suyu ihtiyacımızı karşılayan Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Amatör Telsizcilerin en kısa zamanda en çok istasyon ile iletişim kurma yarışması 1-2 Temmuz tarihlerinde Manisa Spil Dağında gerçekleşti. Yarışmaya Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Manisa şubesi de katılım gösterdi. Radyo Amatörleri Cemiyeti Manisa şube Başkanı Serkan Eren, afet ve acil durumlarda haberleşmenin önemine değinerek, gerçekleştirilen bu etkinlikle haberleşme yeteneklerini geliştirmenin yanı sıra kurumlar ile olan dayanışmanın da pekiştirildiğini belirtti. Eren, “Amatör Telsizcilerin en kısa zamanda en çok istasyon ile iletişim kurma yarışması Manisa Spil Dağı’nda 1-2 Temmuz tarihlerinde yapıldı. Kamp alanını bizlere tahsis eden Orman İşletme Müdürlüğüne ve kampın sıcak yemek, kumanya ve içme suyu ihtiyacını karşılayan Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Çok yardımcı oldular” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu