Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.07.2017 14:52

Manisa Büyükşehir Belediyesi Bozköy Çocuk Kulübü, kreş olarak hizmet vermeye devam edecek. Yeni eğitim yuvasının 50 minik öğrencisi, renkli bir 'hoş geldin' partisiyle eğitim hayatına merhaba dedi.

En büyük eğitimci Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde çağdaş nesiller yetiştirme bilinciyle hareket eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, 7’den 70’e tüm vatandaşlar için eğitim hizmetlerini sürdürüyor. Bu doğrultuda küçük öğrencilerin eğitim hayatına merhaba dediği kreşlerin sayısı da artırılıyor. Son olarak Bozköy Çocuk Kulübü’nün kreş olarak hizmet vermesi kararlaştırıldı. Merkez, düzenlenen eğlenceli etkinlikle eğitim hayatına başladı. Bozköy kreşinde düzenlenen partiye Manisa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kreş Sorumlusu Başak Ustamehmetoğlu, Kreş Müdürü Şerife Kümüştekin, kreş öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Minik öğrenciler pasta kesti; şarkılar ve oyunlar eşliğinde keyifli bir gün geçirdi.
Öncelik ‘sevgi’
İlk etapta 50 öğrenciyle eğitime başlanacağını belirten Kreş sorumlusu Başak Ustamehmetoğlu, "2009 yılında Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde kreşimizde faaliyete başladık. Kentpark’ta birinci şubemiz var. İkinci şubemiz olarak da Bozköy Çocuk Kulübü’nü kreşe çevirdik. Talebimiz çok fazla ve çocuklarımızı çok seviyoruz. Zaten başkanımızın çocuk sevgisini de herkes biliyor. Bu yüzden ikinci bir kreş açıldı. İnşallah devamı da gelir. Bugün çocuklara bir hoş geldin partisi yaptık. Onlarla birlikte bol bol eğlendik. Eğitim önemli ancak bizim için çocuklarımızın mutluluğu her şeyden daha önemli. Onlar buraya mutlu geliyorsa biizm için daha büyük bir mutluluk yok. Çocuklar için en önemlisi sevgidir. Sevgiyle büyüyen çocuğun her şeyi başarabileceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu