Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.07.2017 16:37

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir Fatih Mahallesi’nde gerçekleştirdiği yağmursuyu hattı çalışmasıyla vatandaşların yağışlı havalarda yaşadığı sıkıntıya son verecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde döşediği sağlıklı altyapı hatlarıyla yerleşim yerlerinde yaşanan sorunları çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Alaşehir ilçe merkezinde yer alan Fatih Mahallesi’nin yağmursuyu sıkıntısını da gidermek için harekete geçti. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmayla, mahalleye ait Köroğlu Sokak’ta yaklaşık 500 metre uzunluğunda betonarme yağmursuyu hattı inşa ediliyor. Çalışmalar tamamlandığında mahallelinin yağışlı havalarda cadde ve sokaklarda biriken yağmur sularından kaynaklı olarak yaşadığı mağduriyetin önüne geçilecek.
Mahalle sakinlerinden teşekkür
Fatih Mahallesi sakinleri MASKİ tarafından gerçekleştirilen çalışma tamamlandığında su baskını sorunları sona ereceği için memnun olduklarını ifade ederek, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne hizmet için teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu