21.08.2017 15:37

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesine bağlı Yenice, Alanyolu, Esat ve Akçaalan mahallelerindeki içme suyu sondajlarını kompresör ile temizliğini yaparak suyun verimini artırdı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde mahallelere ihtiyaç duyduğu hizmetleri götürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Köprübaşı ilçesine bağlı 4 mahallede içme suyu sondajlarının bakımı yapıldı. Yenice, Alanyolu, Esat ve Akçaalan mahallelerinde bulunan içme suyu sondajları kompresör ile temizlenerek içme suyunun daha sağlıklı hale getirilmesinin yanı sıra verimi de artırıldı.
Çalışmalar takdir topladı
Akçaalan Mahalle Muhtarı Ahmet Demirkol, “Çalışmalardan çok memnunuz. Kuyumuzdan topraklar, miller çıkarıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a hizmetler nedeniyle teşekkür ediyoruz”
Yenice Mahalle Muhtarı Nurullah Karaşahin, “Çalışmalardan memnunuz. Allah razı olsun. MASKİ’yi ne zaman arasak yetişiyorlar. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz”
Alanyolu Mahalle Muhtarı Mehmet Aksoy, “Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun. Şuanda suyumuz çok iyi”