Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.09.2017 13:28

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesindeki 48 içme suyu deposu ve 40 terfi binasının yenileme çalışmasına başladı. Çalışmaların devam ettiği depolarda mahalle muhtarları incelemelerde bulunarak hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu tüketmelerini sağlamak için içme suyu depolarında bakım-onarım ve revizyon çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı’nca Köprübaşı ilçesinde 48 adet içme suyu deposu ve 40 adet terfi binasında yenileme çalışmalarına başlandı. Esat, Alanyolu, Tokmaklı ve Kulalı mahalle muhtarları, Köprübaşı MASKİ ilçe Şefi Enver Çetin ile birlikte çalışmaların tamamlandığı Kulalı Mahallesi’nin içme suyu deposunda incelemelerde bulunarak yenileme çalışmasının dört dörtlük olduğunu ifade ettiler.
“Emeği geçenlere teşekkür ederiz”
MASKİ Genel Müdürlüğü’nce tamamlanan Kulalı Mahallesi’ndeki içme suyu deposunun bakım onarım çalışmalarını inceleyen Esat Mahalle Muhtarı Şevket Kabak, “Kulalı Mahallesi’nin yenilenen içme suyu deposu çok güzel olmuş. Bizim içme suyu depomuzun da yenilenmesi için başvurumuzu yaptık ve kısa süre içesinde de çalışmalar başlayacak. Bu hizmetlerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sağ olsunlar” dedi.
“Çalışmalar dört dörtlük”
Alanyolu Mahalle Muhtarı Mehmet Aksoy, çalışmaların dört dörtlük olduğunu söyleyerek, “Mahallemizde yer alan içme suyu deposu MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yenilenecek. Bu hizmetlerin mahallemize gelmesinden dolayı çok memnunuz. Cengiz Başkanımıza ve Yaşar Müdürümüze teşekkür ederim” dedi.
“Vatandaşların sağlıklı içme suyu tüketmeleri çok önemli”
Tokmaklı Mahalle Muhtarı Kudret Gelmez, Kulalı Mahallesi’ndeki içme suyu deposunun bakım-onarım çalışmasının çok güzel olduğunu belirtti. Muhtar Gelmez, “Yenileme çalışması çok güzel olmuş. Yapanların ellerine sağlık. Vatandaşların sağlıklı içme suyu tüketmeleri çok önemli. Bu hizmetlerin mahallelere ulaşmasında emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.
“Depomuz mükemmel oldu”
MASKİ Genel Müdürlüğü’nce mahallesindeki içme deposunun yenilenmesinden dolayı çok memnun olan Kulalı Mahalle Muhtarı Necip Süyür, “Depomuz yenilendi. Mükemmel bir hizmet. Mahallem adına emeği geçenlere teşekkür ederim. Mahallemize gösterdikleri ilgiden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a, MASKİ İlçe Şefimiz Enver beye çok çok teşekkür ederim “dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu