Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.09.2017 16:25

19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri Manisa’da da etkinliklerle kutlandı. Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Manisa’daki şehit ve gazi derneklerinin de ziyaret edildiği programlara Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da törenlerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Kültür Daire Başkanı Ergün Aksoy, Rektör Kemal Çelebi, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, askeri erkan, Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, şehit ve gazi derneklerinin başkanları ve temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Azerbaycan şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri katıldı. Program, Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na kurumların çelenklerinin sunulmasıyla başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Manisa Şube Başkanı Şener Tarım, günün anlam ve önemine dair konuşmalar yaptı. Konuşmanın tamamlanmasının ardından Manisa’daki şehit ve gazi dernekleri ziyaret edildi.

Şehit ve Gazi Dernekleri Ziyaret Edildi

Cumhuriyet Meydanı’nda törenin ardından protokol üyeleri Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Manisa Şubesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Yetimleri Derneği Manisa Şubesi’ni ziyaret ederek, çiçek takdiminde bulundu.

Polisevi’nde Gaziler Günü Onuruna Yemek Verildi

Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında Manisa Polisevi’nde şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarının onuruna yemek verildi. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü şehit yakınları Ferazi Temella, Reyhan Eliyeva, Sema Hesenova; gazi yakınları Eli Ceferov, Nigar Muradova ve Murad Muradova ile aynı masada oturdu. Soydaşlarımız ile sohbet eden Güzgülü, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını konuklara iletti. Yemeğin ardından Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Gaziler Günü kutlama programı son buldu.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu