Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.09.2017 16:42

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı 18 mahallede yenileyeceği 20 adet içme suyu deposu ve 6 terfi merkezinin yüklenici firmaya yer teslimini gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki su depolama sistemlerinin sağlıklaştırılması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Yunusemre ilçesindeki içme suyu depolarının bakım onarım ve revizyonuna başladı.  Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçeye bağlı 18 mahallede toplamda 20 adet içme suyu deposu ve 6 terfi merkezinin yenilenmesi için yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirildi.

18 mahallede eski depolar yenilenecek

Seyitli, Örselli, Akçaköy, Çamlıca, Karakoca, Kayapınar, Yukarı Emlakdere, Aşağı Emlakdere, Kışla, Süngüllü, Molla Süleymanlı, Karayağcıhacılar, Sümbültepe, Osmancalı, Uzunburun, Efkaftekke, Akgedik ve Otmanlar mahallelerinde yapılacak depo bakım onarımları sayesinde vatandaşların uzun yıllardır kullandıkları eski depolar ve iç tesisatları yenilenecek.

Mahallelere müjdeli haber

Kayapınar Mahalle Muhtarı Ferzende Eren, “Mahallemizin içme suyu deposunun yenilenecek olması bizim için müjdeli bir haber. 3 yıl gibi bir sürede bu kadar hizmetin hayata geçirilmesi gerçekten kolay bir iş değil. Tebrik ediyorum. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

Örselli Mahalle Muhtarı Halil Mezik, “Yosun tutmuş içme suyu depolarımız MASKİ tarafından yenilendiği için öncelikle Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Mahallemiz, sayesinde hizmet gördü. MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Bey de sağolsun, ne zaman gitsek sıkıntımızı dinler ve konuyla hemen ilgilenir. Hizmetlerinin ve başarılarının devamını diliyoruz”

Emlakdere Mahalle Muhtarı Kadir Kocabıyık, “Mahallemiz Aşağı ve Yukarı Emlakdere olarak iki bölümden meydana geliyor. Daha önce yukarı kısma yine MASKİ tarafından güzel bir kompozit içme suyu deposu yapılmıştı. Şimdi de eski ve bakımsız olan diğer depolarımız yenilenecek. MASKİ’nin çalışmalarından memnunuz. Hizmetlerde emeği olan herkese teşekkürlerimizi iletiriz”

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu