19.09.2017 17:08

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Paşaköy Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen su arızasına bünyesindeki ışık kuleleri sayesinde anında müdahale ederek kısa süre içerisinde mahalleye tekrardan içme suyu sağladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, daha kaliteli ve kesintisiz hizmet sağlamak için tüm imkanlarını seferber ederek vatandaşın yardımına koşuyor. Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen içme suyu borusu arızası üzerine teyakkuza geçen MASKİ ekipleri, derhal bölgeye giderek çalışmalara başladılar. Vatandaşların mağdur olmaması amacıyla arızaya hızla müdahale eden ekipler, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı’nca hizmete kazandırılan ışık kuleleri sayesinde, kısa süre içerisinde çalışmalarını tamamlayarak arızayı giderdi.

“Ekipler gece de rahatça çalışabildiler”

Paşaköy Mahalle Muhtarı Mustafa Türkoğulları, “Mahallemizde oluşan arızaya MASKİ ekipleri hemen müdahale ettiler. Normalde akşam saatleri olduğu için arızanın giderilmesi daha uzun zaman alabilirdi. Ama ışık kulesi aydınlatması çok faydalı oldu ve ekipler gece de rahatça çalışabildiler. Arıza giderildi ve sıkıntı kalmadı. Yapılan bu çalışma için MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştu.