20.09.2017 15:09

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknokent Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. M. Ali Çipiloğlu, Teknokent Yönetim Kurulu Üyelerini, Zafer Kalkınma Ajansı ve Güres Teknoloji yetkililerini makamında ağırlayarak arıtma çamurundan enerji üretilmesine yönelik toplantı gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknokent Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. M. Ali Çipiloğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Minyat, Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş, Genel Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Bahattin Akgül, Zafer Kalkınma Ajansı İzleme ve Değerlendirme Birimi Başkanı Taylan Uygun ve Güres Teknoloji Koordinatörü Dr. Turgut Oruç Yılmaz’ı ağırladı. Genel Müdür Coşkun’un makam odasında gerçekleşen görüşmede ilçelerde bulunan Atıksu Arıtma Tesisleri’nden çıkan arıtma çamurunun yeniden değerlendirilerek enerji elde edilmesine yönelik projeler üzerinde istişarelerde bulunuldu. CBÜ Teknokent Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çipiloğlu, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

“Manisa’mızın kalkınması için her türlü işbirliğine hazırız”

MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun, Manisa’nın kalkınmasına katkıda bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile her türlü işbirliğine açık olduklarını belirterek, “Manisalı hemşerilerimizin ‘İyi ki Manisa’da yaşıyorum’ diyebildiği bir şehir inşa etmek için var gücümüz ile çalışıyoruz. 17 ilçemize sayısız hizmet ve yatırım götürüyoruz. Bu süreçte kamu kurum ve kuruluşları ile de işbirlikleri yaparak yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda ziyaretimize gelen Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknokent Yönetim Kurulu Başkan Vekilimize, yönetim kurulu üyelerine ve kurumların yetkililerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.