20.09.2017 15:52

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Albayrak Mahallesi’nde imara yeni açılan sokakta içme suyu hattı döşemesi yaparak altyapı ihtiyacını karşıladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla altyapı ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Turgutlu ilçesine bağlı Albayrak Mahallesi’nde bulunan ve imara yeni açılan Yiğitcan Sokak’taki içme suyu hattı gereksinimi de ortadan kaldırıldı. MASKİ İlçe Şefliği’nde görevli İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sokağa inşa edilen yeni hat sayesinde, bölgede ikamet edecek olan vatandaşların altyapıyla ilgili sıkıntı yaşamalarının önüne geçildi.

“MASKİ’nin çalışmalarından razıyız, Allah da onlardan razı olsun”

Albayrak Mahalle Muhtarı Yalçın Sertel, “Mahallemizde imara yeni açılan yerlerin hat ihtiyacı MASKİ ekiplerince giderildi. Daha evvel de mahallemizde yağmursuyu ve kanalizasyon hattı çalışması yapılmıştı. Hizmetlerin devamını da sabırsızlıkla bekliyoruz. Gerek mahallemize gerekse de Turgutlumuza kazandırılan hizmetler için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Biz, Büyükşehir ve MASKİ’nin çalışmalarından razıyız, Allah da onlardan razı olsun” dedi.