Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.09.2017 17:49

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara’nın Ozanca Mahallesi’ne yeterli içme suyu sağlamak amacıyla İsmetpaşa Mahallesi’nin su deposundan 4 kilometre uzunluğunda hat döşeyerek mahalleye su temin etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu ihtiyaçlarına etkili çözümler üretmeye devam ediyor. MASKİ, Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca Mahallesi’nde yaşanan su yetersizliğini ortadan kaldırmak için harekete geçti. Önceki yıllarda mahallede açılan sondaj kuyusundaki su seviyesinin düşmesi üzerine yeni su kaynağı için çalışmalar başladı. Yapılan jeofizik etütleri sonucunda mahallenin yer aldığı bölgenin yeraltı suları bakımından verimsiz olması üzerine İsmetpaşa Mahallesi’nin deposundan Ozanca’ya 4 kilometre uzunluğunda hat döşenerek mahalleye su verildi.

Muhtar Gürsel Tan’dan teşekkür

Ozanca Mahalle Muhtarı Gürsel Tan, “Mahallemiz Gölmarmara’nın en büyük mahallesi ve nüfusumuz da giderek artıyor. Su ihtiyacımız için açılan sondajdan istediğimiz randımanı alamadık. Suyumuz yetersiz geliyordu. Bu sıkıntıyı çözmek için son olarak başka bir mahalleden takviye yapıldı. Çalışmalar için Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ediyoruz. Sağolsunlar. Ellerinden geleni her zaman fazlasıyla yapıyorlar. 154 Mahalle Projesi kapsamında mahallemizin altyapısı da yenilenecek. Çalışmalardan memnunuz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu