25.09.2017 13:01

Sultani üzümde markalaşan ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan Sarıgöl’de bu yıl 11’nci kez düzenlenen Sarıgöl Sultani Üzüm Festivali, ilçeye hareket kattı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, festival dolayısıyla ilçe sokaklarında açılan sergileri gezerek, esnaf ile tek tek sohbet etti.

Sultani üzümün başkenti Sarıgöl’de bu yıl 11’nci kez düzenlenen Sarıgöl Sultani Üzüm Festivali, ilçede hareketli günler yaşattı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de festival dolayısıyla ilçe sokaklarında açılan sergileri gezerek, esnaf ile tek tek sohbet etti. Başkan Ergün’e, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Sarıgöl İlçe Belediye Başkan Yardımcıları da eşlik etti. Başkan Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile Kent Meydanı’nda deveye binerek, renkli görüntüler oluşturdu. Deve ile kısa bir tur atan Başkan Ergün ve Necati Selçuk’a Sarıgöllüler büyük ilgi gösterdi. Sarıgöl sokaklarında açılan ve binlerce insanının alışveriş yaptığı sergileri tek tek gezen Başkan Ergün, esnaflara hayırlı kazançlar temenni etti. Vatandaşlar Başkan Ergün ile fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.