28.09.2017 15:02

Manisalı İşadamı Dündar Çiloğlu tarafından Uncubozköy’de yaptırılan Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Ek Binası’nın temeli düzenlenen törenle atıldı. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Eski Çevre Bakanı Rıza Akçalı, İl Jandarma Komutanı Erhan Can, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Hayırsever İşadamı Dündar Çiloğlu ile ailesi katıldı.
“Manisamız ve ülkemiz büyüyor”
Manisa Valisi Hakan Güvençer törende yaptığı konuşmada, “Tıp Fakültesi Hastanemiz büyüyorsa hiç kuşkusuz Manisa büyüyor. Manisamız büyüyorsa ülkemiz büyüyor. Bu durum organizmanın doğru çalıştığına işaret ediyor. Hayırseverlere teşekkür ediyor, Manisamız için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. CBÜ Rektörü Kemal Çelebi ise, sağlık alanında önemli yatırımların hayata geçirildiğini vurgulayarak destekleri için Çiloğlu ve ailesine teşekkür etti. Konuşmaların ardından Vali Hakan Güvençer ile Rektör Kemal Çelebi, Dündar Çiloğlu ile ailesine teşekkür plaketi ile çiçek takdim etti. Törenin ardından protokol üyeleri temel atma butonuna birlikte bastı.