Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.10.2017 11:23

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı mahalle ziyaretleri kapsamında Paşaköy Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. MASKİ Genel Müdürlüğü aracılığıyla mahallede 2 milyon 662 bin 188 TL yatırımla 16 bin 214 metrekare kanalizasyon hattı döşendiğini, 40 bin metrelik içme suyu hattında ise sona gelindiğini belirten Başkan Ergün, yağmur suyu hatlarıyla birlikte üst yapı çalışmalarının da kısa sürede başlayacağını müjdeledi. Başkan Ergün, mahalle ziyaretinde Bayram Ali Uslu ile Meryem Çoban’ın düğün yemeğine de katıldı, genç çifte mutluluklar diledi.

Saruhanlı’da gün boyu açılışlar ve mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçeye bağlı Paşaköy Mahallesi’ni de ziyaret etti. Mahalle girişinde Paşaköy Mahalle Muhtarı Mustafa Türkoğlu ve mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Ergün, tüm vatandaşlarla tek tek el sıkıştı, hayırlı Cuma’lar dileklerini iletti. Ziyaretinde ilk olarak Bayram Ali Uslu ile Meryem Çoban’ın düğün yemeğine de katılan Başkan Ergün, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Ergün ayrıca düğün yemeğine iştirak etti ve çiftin ailesini de tebrik etti.
MASKİ’den 2 milyon 662 Bin TL’lik Yatırım
Düğün yemeğinin ardından mahalle kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ergün, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. MASKİ Genel Müdürlüğünce mahallede yoğun bir çalışma yürütüldüğünü aktaran Başkan Ergün, “2 milyon 662 bin 188 TL'ye mal olan bir yatırımla Paşaköy’ümüzde 16 bin 214 metrekare kanalizasyon hattı döşendi. Bu kapsamdaki 40 bin metrelik içme suyu hattı da son aşamaya geldi. Unların hemen ardından hızla üst yapı çalışmaları başlıyor. Ana arterlerde yağmur suyu hattı yapılıyor. Yani parke taşı, asfalt ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.
Paşaköy Hak Ettiği Hizmetleri Alacak
Daha sonra mahalle meydanında Paşaköylülerle bir araya gelen Başkan Ergün, burada kahvehanede vakit geçiren vatandaşlar ve esnafı selamladı. Tüm vatandaşlarla tek tek el sıkışan Başkan Ergün, çocukları da top ve kırtasiye malzemesi hediyesiyle sevindirdi. Şahsına ve Büyükşehir Belediyesine gösterilen yakın ilgi nedeniyle Paşaköy sakinlerine teşekkür eden Başkan Ergün, mahallenin hak ettiği tüm hizmetleri fazlasıyla alacağını da sözlerine ekledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu