Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.10.2017 13:21

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün katılımıyla Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar, Karaağaçlı ve Yeniköy mahallelerinde altyapı çalışmaları başladı. Mahallelere 17 Milyon TL yatırımla 42 kilometre kanalizasyon hattı döşenecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, 154 Mahalle Projesi ile altyapı dönüşümüne imza atılacak olan Şehzadeler ilçesine bağlı 3 mahalleyi ziyaret etti. Başkan Ergün’e;MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ daire başkanları eşlik etti.
3 mahalleye 42 kilometrelik altyapı
Belde durumundan mahalleye dönüşen Selimşahlar, Karaağaçlı ve Yeniköy mahallelerinde 42 kilometre kanalizasyon hattı döşeme çalışması Selimşahlar’danbaşladı. Proje kapsamında 3 adet paket terfi merkezi imalatı da gerçekleştirecek. MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde 17 Milyon TL yatırım bedeli ile yapılacak altyapı çalışmaları neticesinde;Selimşahlar’da 14, Yeniköy’de 10, Karaağaçlı’da ise 18 kilometre kanalizasyon hattı modernize edilecek. Altyapı çalışmalarının son bulmasının ardından 100 bin metrekare kilit parke taşı döşenerek, dönüşüm tamamlanacak.
Altyapı yenileme hamlesi devam ediyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir olarak 3 buçuk yılı geride bıraktıklarını söyleyerek,“MASKİ kurulduğunda masa ve sandalyesidahi yoktu. Büyükşehir Belediyemizin sorumluluk alanında 1089 mahalle bulunuyor.Geçen yıl başladığımız 101 Mahalle Projesi’ne 4 mahalle eklenerek 105’e çıkardık ve çalışmalarımızı tamamladık. İçme suyu depolarının da bakım onarımlarını gerçekleştiriyoruz. İçler acısı halde olan 400’den fazla deponun bakım onarımının yapılması için ihaleye çıktık. İhalelerin ardından depolarımızda çalışmalar başladı. 154 Mahalle Projemiz kapsamında ise Soma,Kırkağaç ve Gördes’tealtyapı çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. İl genelini kapsayan projenin ayaklarından biri de Selimşahlar, Karaağaçlı ve Yeniköy mahalleleridir.Mahallelerimizin alt ve üst yapısını baştan aşağıya yenileyerek hemşerilerimize hak ettiği hizmetleri vereceğiz” dedi.
Dualar eşliğinde çalışmalar başladı
Selimşahlar Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelinen ziyarette, dualar eşliğinde kurban kesilerek çalışmalar başladı.Başkan Ergün, mahallelerde yapılacak altyapı hizmetlerinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu