26.10.2017 17:12

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı hazırlık mücadelesinde Bandırma Kırmızı takımı ile karşılaştı. Rakibini zorlayan bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, son dakikalarda sayı üretemeyince 68-66 mağlup oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, hazırlık maçında Bandırma Kırmızı takımı ile karşı karşıya geldi. Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk iki periyodunda Bandırma Kırmızı takımı üstün bir oyun sergiledi. Ve ilk yarı 30-17 tamamlandı.  Manisa Büyükşehir Belediyespor takımı bir üst ligde oynayan rakibini üçüncü ve dördüncü periyotlarda zorladı. Yeşil Beyazlılar son dakikalarda oyunu kontrol etse de sayı üretemedi ve maçtan 68-66 galip ayrıldı.