Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.10.2017 14:31

Ligde son haftalarda aldığı galibiyetlerle zirveye yerleşen Manisa Büyükşehir Belediyespor Futbol Takımı, ETV Televizyonu ve Denge Gazetesi’nin sahibi Erdinç Yumrukaya’nın kahvaltıda konuğu oldu.

TFF 3.Lig 1.Grupta şampiyonluğun en iddialı takımlarından biri olan ve son haftalarda aldığı galibiyetlerle ligin zirvesine yerleşen Manisa Büyükşehir Belediyespor Futbol Takımı, ETV Televizyonu ve Denge Gazetesi’nin sahibi Erdinç Yumrukaya’nın kahvaltıda konuğu oldu. Kahvaltıya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Genç ve Yılmaz Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, şube müdürleri, Teknik Direktör Levent Devrim ile birlikte teknik heyet ve futbolcular katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’u yakından takip ettiklerini belirten Erdinç Yumrukaya, “Bugün burada Tevfik Lav Tesislerinde sizleri ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk içerisindeyim. Şuna emin olun ki, tüm Manisa sizleri takip ediyor. Son haftalardaki inanılmaz yükselişiniz ülke gündemine bile taşındı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün desteği ile başarısına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un daha iyi yerlere geleceğine olan inancımız tam. İnşallah bu takım sezon sonunda şampiyon olarak bizleri daha da gururlandıracaktır. İnşallah şampiyonluğu Tevfik Lav Tesislerinde kutlarız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Aile Ortamında Olunca Başarı Geliyor
ETV Televizyonu ve Denge Gazetesi’nin sahibi Erdinç Yumrukaya’nın konuşmasının ardından söz alan Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, takımdaki birlik beraberliğe dikkat çekti. Aktan, “Bizleri burada ağırlayan Erdinç Yumrukaya’ya teşekkür ediyorum. Başarılı olmak için çok çalışıyoruz. Bu kulüpte aile ortamında sıcak ve samimi ortam var. Başarı bu şekilde geliyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün muazzam bir desteği ve katkısı var. Başarı ve hizmet için durmadan çalışan bir başkanla beraber olmaktan dolayı çok mutluyum ve gururluyum. Futbolcularıma, teknik heyetime emeği geçen personellere çok teşekkür ediyorum. Ligdeki galibiyet serimizi bu hafta da oynayacağımız Halide Edip Adıvarspor maçı ile devam ettirmek istiyoruz. Sizlerle buluşmak bizleri çok sevindirdi” dedi.
Tek Amacımız Seriyi Devam Ettirmek
Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim ise kahvaltının ardından yaptığı açıklamada, “Bugün burada güzel ve ferah bir ortamda ağırlanmaktan dolayı Erdinç Yumrukaya’ya çok teşekkür ediyoruz. Oyuncularımız açısından da güzel oldu. Ligdeki başarılı sonuçlarımızı bu hafta oynayacağımız Halide Edip Adıvarspor maçı ile de devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu