Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.10.2017 14:34

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesinde gerçekleştirdiği hizmet ziyaretleri kapsamında Osmancalı Mahalle sakinleri ile de bir araya geldi. Mahalle sakinleri içme suyu depolarında yapılan bakım onarım çalışmaları nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, il genelinde yapılan hizmetler dolayısıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Başkan Ergün’ün ziyaret ettiği mahallelerden biri de Osmancalı oldu. Başkan Ergün’e mahalle ziyaretinde; MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Yasemin Buket Aktan, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP Yunusemre ve Şehzadeler İlçe Başkanları eşlik etti. 2017 içme suyu depoları bakım onarım ve revizyon çalışmaları kapsamında Yunusemre ilçesine bağlı 20 depo ve 6 terfi binası yenileniyor. İlçede Osmancalı’nın yanı sıra; Seyitli, Akçaköy, Kışla, Otmanlar ve Çamlıca mahallelerinde çalışmalar tamamlandı. Osmancalı Mahalle Muhtarı Bekir Akdeniz ve mahalle sakinleri yapılan hizmet için teşekkür etti.
Osmancalı’nın deposundan pırıl pırıl su akıyor
Osmancalı Mahalle Muhtarı Bekir Akdeniz, “Mahallemizde bulunan içme suyu deposu yenilendi. Artık daha sağlıklı bir sistem üzerinden içme suyu tüketiyoruz. Yapılan çalışma nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz” dedi.
Mahalle sakini Avni Acar, “Hizmetten memnunuz. Depomuz yenilendi. Allah razı olsun”
Mahalle Sakini Halil Tarhan ise “Depomuz güzel oldu. Vanaları değişti. Eskiden içi demirdi. Küf pas oluyordu. Şimdi fayans döşendi. Artık depomuzdan tertemiz, pırıl pırıl su geliyor. Yapanlardan, yaptıranlardan Allah razı olsun”

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu