Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.10.2017 16:16

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Şehzadeler’in Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan Kırtık Deresi’ndeki ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, dere taşkınları için oluşturduğu kalıcı önlemlerle Manisalı vatandaşların can ve mal kayıpları yaşamasının önüne geçiyor. MASKİ’nin bu amaçla Şehzadeler ilçesine bağlı Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan Kırtık Deresi’nde yürüttüğü dere ıslah çalışmaları, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran tarafından yerinde incelendi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından ıslah amacıyla yapılan 600 metrelik himaye çiti uygulaması sayesinde, dereden taşan suların asfalt yolu bozmasının ve yolu kullanan mahalle sakinlerinin taşkınlardan dolayı mağduriyet yaşamasının önüne geçilecek.
“Bütün çabamız vatandaşlarımızın refahını ve güvenliğini sağlamak için”
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, “Çalışma gerçekleştirdiğimiz bölgedeki vatandaşlarımız uzun yıllardan beri dere taşkınları nedeniyle sorun yaşıyorlardı. İlk etap çalışması olarak geçtiğimiz yıl burada bir menfez ve betonarme trapez kanalı inşa ettik. Sonrasında da etrafını panel çitlerle çevreleyerek, güvenliği sağladık. Yaptığımız incelemelerde gördük ki, derenin hemen kenarında yerleşimler mevcut. Vatandaşlarımız sel tehlikesiyle karşı karşıyaydı. Öncelikle bunu ortadan kaldırdık. Sonrasında ise temizlik çalışmamızı da yaparak daha kalıcı bir çözüm yoluna gittik. Şimdi de hem yol geçişinin sağlıklı şekilde devamı hem de yolun zarar görmesini önlemek için direkli kafes teli ile himaye çiti çekiyoruz. Bütün çabamız burada yaşayan vatandaşlarımızın refahını ve güvenliğini sağlamak içindir” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu