28.10.2017 15:16

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören minik öğrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel bir etkinlik düzenledi. Minikler öğretmenleri ile hazırladıkları ‘Cumhuriyet Çocuklarıyız’ pankartlarıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet’e olan sevgilerini gösterdiler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören minik öğrenciler öğretmenleriyle birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Şarkılar eşliğinde dans gösterileri de yapan minik yürekler, gönüllerince eğlendi. Minik öğrenciler, ‘Cumhuriyet Çocuklarıyız’ pankartlarıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet’e olan sevgilerini gösterdiler. Atatürk Kent Park Kreş Sorumlusu Başak Ustamehmetoğlu, minik öğrencilerin eğitimlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevgisini işlediklerini belirtti.