Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.10.2017 14:25

TÜRKİYE Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. yıldönümü etkinlikleri Vali Mustafa Hakan Güvençer’in makamında tebrikleri kabul etmesi ve tören geçişleri ile devam etti. Düzenlenen kutlama programına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de eşi Şeyda Ergün ile birlikte katıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve yüce Türk Milleti’nin evlatları tarafından bağımsızlığı ilan edilen Türkiye Cumhuriyeti’nin 94. kuruluş yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da çeşitli etkinlerle kutlandı. Program Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in makamında Manisa Milletvekilleri ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte tebrikleri kabul etmesi ile başladı. Tebriklerin kabulünün ardından Hükümet Konağı önünde kutlama programı gerçekleştirildi. Törene Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Milletvekilleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Birinci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, ilçe belediye başkanları, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, askeri erkân, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Bayramımız kutlu olsun”

Tören Vali Mustafa Hakan Güvençer ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün halkı selamlamasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer bir konuşma gerçekleştirdi. Günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Vali Güvençer, Türk Milleti’nin ve Manisalıların Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” dedi. Vali Güvençer’in konuşmasının ardından kutlama programı öğrencilerin cumhuriyet temalı şiirleri okuması ve halk oyunları topluklarının gösterileri ile devam etti. Tören askeri geçit, bayrak, flama ve okulların geçişi ile sona erdi.

İşte Cumhuriyet Coşkusu

Törende cumhuriyet coşkusunu yaşayan 85 yaşındaki İsmail Sarıca, geçit töreninde Manisa Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı ile birlikte protokolü selamladı. Sarıca’nın mehter takımının ardından geçit töreninde yer alarak yürümesi protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.

Vatandaşlardan Başkan Ergün’e Büyük İlgi

Törenin ardından meydanda bulunan çocuklar Başkan Ergün’e büyük ilgi gösterdi. Başkan Ergün’e sevgi gösterisinde bulunan çocuklar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu