30.10.2017 15:04

MANİSA İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK), 2017 yılı dördüncü toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün, Çalışma Hayatında Milli Seferberlik programı kapsamında belirlenen 25 bin istihdam hedefini aştığı ve 26 binin üzerinde istihdamın gerçekleştiği açıklandı.

Manisa Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Müdürlüğü’nün 2017 yılı faaliyetleri düzenlenen toplantıda açıklandı. İŞKUR İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen programa Manisa Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, İŞKUR İl Müdürü Sinan Aktaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Koç, Manisa Celal Bayar Üniversitesini temsilen Prof. Dr. Enver Atik, ilgili müdürlüklerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. İŞKUR İl Müdürlüğü’nün 2017 yılı içerisinde yaptığı faaliyetlerin katılımcılara anlatıldığı toplantıda istihdam hedefinden de bahsedildi. Çalışma Hayatında Milli Seferberlik programı kapsamında Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer tarafından Manisa için belirlenen 25 bin istihdamın üzerine çıkıldığı belirtilirken; bu rakamın 26 bin üzerinde olduğu ve istihdamın SGK verileriyle örtüştüğü açıklandı.